Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Multe studii au arătat că vinul roşu, consumat cu moderaţie este foarte sănătos, datorită antioxidanţilor. Iată cum se prepară cel mai bun vin fiert. Ca să fie mai aromat, se recomandă ca în vinul fiert să se pună câteva steluţe
29 Nov 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 cani orez (de preferinta, cel cu bob mare si rotund) 4 cani apa fierbinte 1 ceapa mare 2 morcovi medii 1 ardei gras rosu o ceasca de ulei (150 ml) sare dupa gust patrunjel verde 3 rosii mari si coapte Mod de Preparare: Spalam
dorohoinews.ro Ingrediente: 1/2 cană cu unt 2/3 cană cu zahăr 2 ouă 1 cană cu lapte bătut 1/2 linguriță cu bicarbonat de sodiu 1 cană cu mălai grișat 1 cană cu făină 1/2 linguriță cu sare fructe – cine vrea si de care vreti Mod de preparare:
dorohoinews.ro Ingrediente: 230 g unt 5 linguri zahar 210 g faina 100 g faina de migdale un praf de sare esenta de vanilie Mod de preparare: Bate untul moale cu zaharul si esenta de vanilie, pana ce obtii o compozitie pufoasa. Amesteca ingredientele uscate
dorohoinews.ro Ingrediente: carnati afumati, sau un pic afumati 1-2 cepe 500-800 g cartofi 1-2 lg de bulion apa sau supa sare, piper patrunjel verde, marar Mod de Preparare: Acum ca stabilit de ce avem nevoie sa trecem la treaba! Carnatii iitaiati felii de
25 Nov 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 morcov mare 1 catel de usturoi 1 mar verde 2 bete de telina 2 linguri ulei de masline 100 g sunca de pui 20 g brinza telemea (feta chesse) 4 cartofi mari fierti de culoarea galbena 100 g smantina sare, piper, patrunjel Mod
dorohoinews.ro Ingrediente: Afumatura (de care vreti si cata vreti) 1-2 cepe 3-4 cartofi 1-2 morcovi 1 pastarnac 200 ml suc de rosii sau 1-2 linguri patrunjel si leustean verde optional Bors sau sare de lamaie Mod de Preparare: Punem afumatura in aprox 2,5l
dorohoinews.ro Ingredinete: 4 roşii, 3 dovlecei mărunţi, 200 gr orez cu bobul lung, o ceapă, 2 căţei de usturoi, 2 linguri ulei de măsline, 200 ml zeamă concentrată de legume (Knorr+apă), 1 fir de tarhon, sare, piper. Mod de preparare: Curăţaţi
dorohoinews.ro Ingrediente: 1-2 piepturi de pui (in functie de cate persoane vor fi la masa) 1 ramurica de salvie 1 ceapa 2 pahare supa de legume 1/2 pahar vin alb 4 linguri unt 1 ceapa sare,piper optional 1 lingura de otet balsamic Mod de Preparare: Calim
dorohoinews.ro Ingrediente: 3 oua 300 g faina 300 g zahar 400 g mocov ras 1 pahar ulei (200 ml) un praf sare zahar vanilat sau esenta vanilie 1 praf de copt 1 lingurita bicarbonat Mod de Preparare: Impropriu spus portocale, avand in vedere faptul ca nu contine
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 verze mari (cca 3 kg), 5oo-6oo gr de kaizer, 2 legaturi de marar, 4 linguri de ulei, 4-5 linguri de bulion, condimente Mod de preparare: Varza proaspata se taie fideluta si se framanta cu 1 lingura de sare. Kaizerul se taie bucati
19 Nov 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 50 g unt 1 kg ceapa 1 lingurita de cimbru 3 linguri de vin de Xeres 1,2 l supa de vita Mod de Preparare: Ceapa se curata si se taie rondele fine. Se topeste untul si se adauga cimbrul si ceapa, care se va praji la foc mediu-mic, pana
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 conopida de cca 700 g 500 g muschi de porc tocat 300-400 ml suc de rosii 2 morcovi mari 2 cepe 2 catei usturoi sare, piper, boia dulce, oregano optional o mana de parmezan ras Mod de Preparare: Spalam conopida si o desfacem in
dorohoinews.ro Ingrediente (4 Porţii): 200 ml borș 200 ml suc de roșii 100 g mazăre 100 g fasole teci 2 morcovi 1 ardei 1 ceapă 3 roșii crutoane cu usturoi sare Mod de Preparare: Se curăță și se spală toate legumele. Morcovii, ardeiul și ceapa
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 grame pupla de porc 300 ml vin rosu dulce 1 catel de usturoi 3 morcovi 1 ceapa 2 linguri ulei de masline 2 foi de dafin cimbru ardei iute uscat sare si piper Mod de Preparare: Intr-un vas punem bucata de pulpa si cu ajurotul
dorohoinews.ro Ingrediente: pt 3 foi (25x35cm): 80 g unt 1 ou 3 linguri de zahar 5 linguri de lapte 300 g faina 1 plic mic amoniac Crema: 800 ml lapte 5 linguri de amidon 1 ou 250 g zahar 1 lingura esenta de vanilie 250 g unt la temperatura camerei Mod
14 Nov 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g de piure de cartofi 60 g unt 1 ou + 1 galbenus 50 g parmezan ras eventual un varf de cutit de nucsoara si putina sare. Mod de Preparare: Se face un piure din 500 g cartofi, care se amesteca cu toate ingredientele si se transfera
13 Nov 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 700g pulpa de porc 400g costita 500g ficat porc 400g carnati afumati 700g rosii in bulion 1 borcan sare piper usturoi (dupa gust) branza de burduf mamaliguta Mod de Preparare: cantitatile ajung cam pentru 5-6 portii pulpa de
12 Nov 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 1/4 cana ulei extra-virgin de masline 1 ceapa de marime medie, tocata in cubulete de 5-6 mm 1 lingurita de sofran 3 1/2 cani supa de pui fierbinte 2 cani orez arborio 1/2 cana vin alb 100g unt nesarat 1/2 cana cascaval dat pe razatoare,
11 Nov 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 8 oua 200 g zahar + 8 linguri zahar pt. crema 100 g mac 50 g nuca de cocos razuita 4 linguri de faina 1 lingurita rasa praf de copt 1 plic budinca de vanilie (sau 3 linguri amidon alimentar) zahar vanilat 300 ml lapte 300 g unt 300
retete culinare de la 2681 la 2700 din 4604
<<<130131132133134135136137138139140>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web