Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Ingrediente: 4 - 5 cartofi 1 morcov 1 pastarnac 1 telina mica 1 ceapa 200 ml suc de rosii 3 linuguri ulei 1 legatura patrunjel 1 legatura tarhon proaspat sau tarhon in otet optional: 1 ou, 3 linguri iaurt sare dupa gust Mod de Preparare:
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 morcovi maricei 100 g migdale 270 g faina 4 oua 150 g iaurt 100 g zahar 100 g unt la temperatura camerei 1 lingurita praf de copt 1 lingurita coaja rasa de lamaie un praf de sare 200 g mascarpone 3 - 4 linguri zahar pudra cu
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 muschiulet de porc de max 400 g 4 cartofi medii, taiati in cubulete de circa 2-3 cm 10 felii de bacon - gasiti pachete cu mai multe felii, ca o sa va trebuiasca 4 catei de usturoi zdrobiti sau tocati 1 ceapa alba medie taiata julien 3-4
dorohoinews.ro Ingrediente: 200 g branza dulce degresata 150 g branza de burduf 150 g telemea 100 g unt la temperatura camerei 3 - 4 oua fierte o conserva mica de morcov si mazare 1 legatura marar Mod de Preparare: Dam pe razatoarea mica branza telemea sau
dorohoinews.ro Ingrediente: o cana malai 4 cani apa 100 g. branza telemea de vaca si/sau oaie, 100 g. cascaval 50 g unt 200 g. carnati afumati 2 oua sare. Mod de Preparare: In prima faza facem mamaliga. Se pune pe foc o cartita care nu lipeste (de preferinta
15 Oct 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: Blat 5 galbenusuri 5 linguri zahar (125 gr) 5 linguri ulei 100 ml lapte 1 praf de copt 140 g faina 3 linguri cacao esenta de rom Caramel 1 pahar zahar 30 g apa 1 lingura unt Glazura de ciocolata 170 g ciocolata 2 linguri
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 cepe 2 cartofi marime medie 6 morcovi marime medie supa de legume sau cub knorr 2 linguri margarina sare, piper Mod de Preparare: Fierbem 1 - 1,5 l de apa in care diluam 1-2 cuburi cu gust de legume. Calim ceapa in margarina, adaugam
13 Oct 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 foi mari de napolitana 300g nuci macinate 3 linguri pline cacao 400g lapte condensat (dulce) 200ml lapte esenta de rom Mod de Preparare: Intr-o craticioara se amesteca laptele condensat cu nucile si pudra de cacao. Se toarna treptat
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g piept de pui, 1 borcan sfecla rosie, maioneza, sare, piper Mod de preparare: Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si se taie cubulete dupa ce s-a racit. Sfecla rosie se scurge bine de zeama si se taie si ea tot cubulete.
11 Oct 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: un aluat de foietaj (eu am luat Bella) 20 felii bacon 1 cutie de branza Philadelphia cu smantana Mod de Preparare: Se decongeleaza aluatul.Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru. Se unge aluatul cu branza Philadelphia. Se pun
10 Oct 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 300 g burta 1 ciolan de vita 2 morcovi 1 radacina de telina 1 ceapa sare otet 5 oua o caciulie usturoi 500 g smantana 1 pahar lapte 1 lingura vegeta secretul gustului 1 lingura rasa de faina 1 ardei iute patrunjel Mod de
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g. fasole verde sau pastai cum i se mai zice 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras 2-3 rosii decojite sau 1/2 conserva rosii in suc propriu 150-200 g. iaurt 1 ou 2 catei de usturoi patrunjel sare piper Mod de Preparare: Curatam
08 Oct 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 salai ulei de masline 3-4 catei de usturoi 1 ceasca de vin alb sec 1 cesca sos de rosii 1 mana de rosii cherry patrunjel proaspat sare piper proaspat macinat 1 lamaie Mod de Preparare: Curatam salaii, crestam fiecare peste
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg cartofi 150 g cascaval 30 g branza de oaie 4 linguri cu varf de faina 2 oua 100 g bacon sare, piper Mod de Preparare: Se curata cartofii, se spala, se taie bucatele si se pun la fiert in apa cu sare. Baconul se taie cubulete
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru blat: 120 gr faina 1 praf de copt cateva linguri de cacao pudra 120 gr zahar putina sare 4 oua 2 plicuri zahar vanilinat Pentru crema: 1 plic zahar vanilinat 200 gr branza de vaci 100 gr zahar 250 gr smantana semidegresata Mod
05 Oct 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: o bagheta de paine 250 g branza philadelphia sau branza topita 100 g salam 100 g sunca 100 g parizer patrunjel tocat Mod de Preparare: Se scoate tot miezul din bagheta si se pune intr-un bol. Se adauga branza si mezelurile taiate
dorohoinews.ro Ingrediente: 700 g carne tocata amestec vita-porc 1 ou 1 ceapa 3 catei usturoi sare, piper patrunjel verde tocat. sos: 500 g ciuperci albe proaspete 600 g smantana 1 ceapa sare, piper. Mod de Preparare: Pentru chiftelute tocam ceapa marunt,
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g biscuiti 150 g unt 1/2 cana apa 1/2 cana lapte 1 cana zahar esenta de rom o foaie de napolitana 3 linguri cacao Glazura: 100 g ciocolata 30 g unt 1 lingurita ulei Mod de Preparare: Se pune zaharul cu apa si laptele
02 Oct 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 800 g piept pui/pulpe pui dezosate 50 g unt 50 ml. ulei 2 cepe 1 morcov mic 2-3 frunze de dafin 400 g smantana 2-3 cartofi taiati cubulete 2 linguri faina sare marar Mod de Preparare: Untul se topeste in tigaie/craticioara.
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru blat: 3 ouă 250 g zahăr pudră 250 g făină 1/2 plic praf de copt zeama de la o lămâie 6 linguri coniac Pentru cremă: 1 kg brânză de vaci 300 g zahăr 200 ml frişcă lichidă întăritor pentru
retete culinare de la 2721 la 2740 din 4604
<<<132133134135136137138139140141142>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web